Complete the table by writing the missing start times, end times, or elapsed times.

Start Time	End Time	Elapsed Time
1:30 a.m.	11:30 p.m.	22 hours
5:30 p.m.	4:00 a.m.	10 hours and 30 minutes
8:00 a.m.	2:30 p.m.	6 hours and 30 minutes
3:00 p.m.	7:30 a.m.	16 hours and 30 minutes
10:00 a.m.	5:00 p.m.	7 hours
12:30 p.m.	1:30 a.m.	13 hours
6:00 a.m.	9:00 p.m.	15 hours
8:30 p.m.	8:00 a.m.	11 hours and 30 minutes
4:30 a.m.	3:00 p.m.	10 hours and 30 minutes
2:30 a.m.	9:30 p.m.	19 hours
11:30 p.m.	5:30 a.m.	6 hours
7:00 a.m.	12:30 p.m.	5 hours and 30 minutes
5:00 p.m.	10:30 a.m.	17 hours and 30 minutes
10:30 a.m.	3:30 p.m.	5 hours
9:00 p.m.	6:30 a.m.	9 hours and 30 minutes