Complete the table by writing the missing start times, end times, or elapsed times.

Start Time	End Time	Elapsed Time
11:30 a.m.	1:00 p.m.	1 hour and 30 minutes
1:00 p.m.	8:30 a.m.	19 hours and 30 minutes
3:30 a.m.	6:30 p.m.	15 hours
10:30 p.m.	1:30 a.m.	3 hours
8:00 a.m.	4:30 p.m.	8 hours and 30 minutes
7:30 p.m.	9:00 a.m.	13 hours and 30 minutes
12:30 a.m.	3:00 p.m.	14 hours and 30 minutes
9:00 p.m.	10:00 a.m.	13 hours
11:30 a.m.	5:30 p.m.	6 hours
6:30 p.m.	10:30 a.m.	16 hours
4:00 a.m.	7:30 p.m.	15 hours and 30 minutes
8:30 p.m.	12:00 a.m.	3 hours and 30 minutes
5:00 a.m.	2:00 p.m.	9 hours
9:30 p.m.	5:30 a.m.	8 hours
2:00 a.m.	8:30 p.m.	18 hours and 30 minutes