Elapsed Time

Complete the table by writing the missing start times, end times, or elapsed times.

Start Time	End Time	Elapsed Time
5:30 p.m.	5:30 a.m.	12 hours
2:00 a.m.	4:30 p.m.	14 hours and 30 minutes
8:30 p.m.	1:00 a.m.	4 hours and 30 minutes
6:30 a.m.	10:30 p.m.	16 hours
11:00 p.m.	12:30 a.m.	1 hour and 30 minutes
12:30 a.m.	9:30 p.m.	21 hours
1:30 p.m.	12:00 a.m.	10 hours and 30 minutes
11:30 a.m.	7:00 p.m.	7 hours and 30 minutes
3:00 p.m.	8:00 a.m.	17 hours
5:00 a.m.	3:30 p.m.	10 hours and 30 minutes
9:00 p.m.	6:00 a.m.	9 hours
7:00 a.m.	2:00 p.m.	7 Hours
1:00 p.m.	1:30 a.m.	12 hours and 30 minutes
4:00 a.m.	11:00 p.m.	19 hours
10:30 p.m.	4:00 a.m.	5 hours and 30 minutes